بحران آب و امنیت ملی

بخش دوم نشست

مفهوم عدالت محیط زیستی به «توجه به قشر آسیب‌پذیر جامعه در برابر بحران‌های محیط زیستی» تأکید دارد. بر اساس تعریف آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده آمریکا، عدالت محیط زیستی، رفتار عادلانه و مشارکت معنی‌دار همه افراد جامعه در تمام سطوح، فارغ از نژاد، مذهب و رنگ، برای تأثیرگذاری بر سیاستگذاری‌ها و تصمیم‌گیری‌های محیط زیستی را مد نظر دارد.

قشری در جامعه در معرض پیامدهای محیط زیستی است که قدرت هیچ‌گونه تأثیرگذاری بر تصمیمات و سیاستگذاری‌های محیط زیستی را ندارد. شنیدن صدای گروه‌های مختلف و مشارکت دادن آنها در تصمیم‌گیری‌ها و مشارکت دادن تشکل‌های مردم‌نهاد، چاره حل شکاف بی‌عدالتی است.

این جلسه در تاریخ ۳ بهمن‌ماه سال ۱۳۹۶ در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد. بخش‌های دیگر این نشست را با سخنرانی دکتر علی‌رضا ذاکر اصفهانی و دکتر مهتا بذرافکن، اینجا ببینید.

صدیقه نصری فخر داود

صدیقه نصری پژوهشگر پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه است. وی دانش‌آموخته رشته علوم سیاسی گرایش سیاستگذاری عمومی از دانشگاه تهران در مقطع دکتراست. حوزه مطالعاتی وی بر مسائل خاور میانه متمرکز است.

خانه اندیشمندان علوم انسانی

خانه اندیشمندان علوم انسانی در سال ۱۳۹۰ تأسیس شد. از آن زمان تاکنون با راه‌اندازی ۱۳ کارگروه زبان و ادبیات فارسی، فقه و مبانی حقوق، علوم قرآنی، تاریخ و باستان‌شناسی، علوم سیاسی، فلسفه و منطق، جغرافیا، تربیت بدنی، مدیریت، علوم اجتماعی، اقتصاد، حقوق، روان‌شناسی و علوم تربیتی تلاش کرده است محیط مناسبی را برای تعامل اندیشمندان علوم انسانی کشور فراهم نماید.

پیوند به وبگاه

بحران آب و امنیت ملی

این رویداد در تاریخ ۳ بهمن ۱۳۹۶ در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد. علیرضا ذاکر اصفهانی، صدیقه نصری و مهتا بذرافکن در این نشست، سخنرانی کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *