بررسی تاریخی و کاوش‌های باستان‌شناختی مسجد جامع اصفهان

بخش اول نشست مسجد در آیینه تاریخ ایران

تاکنون بیشتر از دیدگاه معماری به مسجد جامع اصفهان توجه شده و کمتر به نقش تحولات تاریخی، سیاسی و مذهبی در توسعه مسجد جامع و همچنین تأثیر تحولات شهری و سیاسی پرداخته شده است. در این سخنرانی پس از معرفی کلی مسجد جامع اصفهان در خصوص پلان، بناها، آثار کشف‌شده و کاوش‌های باستان‌شناسیِ  انجام‌شده در مسجد جامع صحبت می‌شود.

این سخنرانی بخش اول نشست مسجد در آیینه تاریخ ایران است که در تاریخ ۶ مرداد ۱۳۹۷ در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

فریبا سعیدی انارکی

رئیس سابق پایگاه جهانی میدان نقش جهان، استاد دانشگاه و پژوهشگر

خانه اندیشمندان علوم انسانی

خانه اندیشمندان علوم انسانی در سال ۱۳۹۰ تأسیس شد. از آن زمان تاکنون با راه‌اندازی ۱۳ کارگروه زبان و ادبیات فارسی، فقه و مبانی حقوق، علوم قرآنی، تاریخ و باستان‌شناسی، علوم سیاسی، فلسفه و منطق، جغرافیا، تربیت بدنی، مدیریت، علوم اجتماعی، اقتصاد، حقوق، روان‌شناسی و علوم تربیتی تلاش کرده است محیط مناسبی را برای تعامل اندیشمندان علوم انسانی کشور فراهم نماید.

پیوند به وبگاه

مسجد در آیینه تاریخ ایران

در این نشست که در تاریخ ۶ مرداد سال ۱۳۹۷ برگزار شد، فریبا سعیدی انارکی، حسین عباس‌زاده، معصومه داوودیان و مهدی عابدینی عراقی سخنرانی می‌کنند. موضوع این برنامه،‌ مساجد جامع اصفهان، ساری،پامنار زواره، فریمان و تاریخانه دامغان است. خانه اندیشمندان علوم انسانی این نشست را برگزار کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *