آموزش تاریخ در مکتب آنال؛ رویکرد و روش

بخش دوم

در این نشست محمدجواد عبداللهی به بررسی مکتب آنال و ضرورت بازخوانی این مکتب برای آموزش و پژوهش تاریخ در ایران می‌پردازد و ضمن بررسی سه مرحله در این مکتب، خاطرنشان می‌کند «مکتب آنال در دوره‌های مختلف همواره سعی به گسترش حیطه‌های موضوعی خود داشته و از این طریق، خصلتی میان رشته‌ای بین تاریخ و برخی از علوم انسانی را قائل شده است».
این سخنرانی بخش دوم از رویداد آموزش تاریخ در مکتب آنال است که در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ از طرف سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت) برگزار شد. دیگر بخش‌های این رویداد را اینجا ببینید.

محمدجواد عبداللهی

دانش‌آموخته رشته تاریخ در مقطع دکتری از دانشگاه تهران

سازمان سمت

سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها با نام اختصاری سمت از سال ۱۳۶۴ به عنوان یكی از سازمان‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری قعالیت خود را آغاز کرد. ریاست این سازمان را از ابتدا تا کنون دکتر احمد احمدی بر عهده داشته است.

پیوند به وبگاه

آموزش تاریخ در مکتب آنال

این نشست در تاریخ ۱۲ اسفندماه سال ۱۳۹۷ با برنامه‌ریزی گروه مطالعات تاریخی پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی «سمت» در سالن جلسات این سازمان برگزار شد. در این نشست، داریوش رحمانیان، حسام نقره‌چی و محمدجواد عبداللهی سخنرانی کردند. زهیر صیامیان دبیر علمی این نشست بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *