بررسی آثار و اندیشه‌های ابوعلی مسکویه

از سلسله نشست‌های مرکز پژوهشی میراث مکتوب

نشست چهل و سوم میراث مکتوب شامل دو بخش است؛ بخش اول به بررسی آثار ابوعلی مسکویه و بخش دوم به نکوداشت استاد ابوالقاسم امامی -پژوهشگر آثار مسکویه- اختصاص دارد.

سومین سخنران بخش اول، پرویز اذکایی است که به زندگی و آثار ابوعلی مسکویه می‌پردازد.

این جلسه، چهل و سومین نشست از سلسله نشست‌های مرکز پژوهشی میراث مکتوب است که در تاریخ ۲۹ خرداد سال ۱۳۸۵ برگزار گردید. دیگر سخنرانی‌های این نشست را اینجا ببینید.

 

پرویز اذکایی

پرویز اذکایی (سپیتمان) در سال ۱۳۱۸ در همدان به دنیا آمد. تحصیلات خود را در آن شهر و تهران و سپس در دانشگاه منچستر انگلستان گذراند. مطالعات وی به طور عمده در تاریخ و فلسفه است، اما در رشته‌های کتاب‌شناسی، رجال‌شناسی و تاریخ علم نیز تألیفاتی دارد. تاکنون بیش از ۴۵۰ عنوان اثر به قلم وی طبع و نشر شده که عبارت از ۶۰ کتاب، ۸۰ رساله علمی مفصل و مابقی گفتارهای بلند و کوتاه در دایرةالمعارف‌ها و نشریات معتبر است.

پیوند به وبگاه

مرکز پژوهشی میراث مکتوب

مرکز پژوهشی میراث مکتوب در سال ۱۳۷۲ به قصد حمایت از کوشش‌های پژوهشگران و مصححان و احیا و انتشار مهم‌ترین آثار مکتوب فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی با نام «دفتر نشر میراث مکتوب» با کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأسیس شد. پس از یک دهه فعالیت، مؤسسه نخست به «مرکز نشر میراث مکتوب» و سپس در سال ۱۳۸۴ با دریافت مجوز سه گروه پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به «مرکز پژوهشی میراث مکتوب» تغییر نام داد و علاوه بر کار نشر به کار پژوهشی نیز روی آورد.

پیوند به وبگاه

نشست چهل و سوم از سلسله نشست‌های مرکز پژوهشی میراث مکتوب

چهل و سومین نشست از سلسله نشست‌های مرکز پژوهشی میراث مکتوب به بررسی آثار و انديشه‌های ابوعلی مسكويه و بزرگداشت استاد ابوالقاسم امامی اختصاص دارد. این نشست در تاریخ ۲۹ خرداد سال ۱۳۸۵ برگزار گردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *