تولد طهران؛ بخش سوم

تهران قاجار تا پهلوی با نگاهی به عبدالله مستوفی

عبدالله مستوفی یکی از بهترین تاریخ‌نگاران تهران است و کتاب او به نام شرح زندگانی من یا تاریخ اجتماعی و اداری دوره قاجار، در صدر آثار حوزه مطالعات تاریخ تهران قرار می‌گیرد. این کتاب برای شناخت نظام اداری و دیوانسالاری ایران در دوره قاجاریه منبع کم‌نظیری است. میرزا عبدالله مستوفی زاده و پرورده محله عودلاجان در کوچه فیروزکوهی است. محل خانه وی اکنون تبدیل به مدرسه شده است. در این سخنرانی به داستان زندگی عبدالله مستوفی و کتاب وی پرداخته می‌شود.

این سخنرانی، بخش سوم نشست تولد طهران است که به مناسب روز تهران و در تاریخ ۱۶ مهرماه سال ۱۳۹۷ برگزار شد. «تولد طهران» از مجموعه نشست‌های شب‌های تهران است و به همت آرش صابری‌نیا در خانه‌موزه شهید مدرس با همکاری گروه فرهنگی گردشگری چنارستون برگزار می‌گردد. سخنرانی‌های دیگر این برنامه را  اینجا  ببینید.

 

 

حمیدرضا حسینی

حمیدرضا حسینی متولد سال ۱۳۵۳، کارشناس ارشد تاریخ از دانشگاه شهید بهشتی و نویسنده بیش از ۲۵ مقاله درباره تهران در مرکز دایرةالمعارف بزرگ اسلامی است. حسینی کتابی با عنوان «راهنمای سفر به استان خراسان رضوی» نگاشته که در سال ۱۳۸۵ منتشر شده است.

موزه شهید مدرس

خانه‌موزه شهید مدرس در منطقه ۱۲ تهران و در محله سرچشمه قرار گرفته است. عمارت این موزه، محل زندگی شهید مدرس بوده است.

تولد طهران

این نشست یکی از مجموعه نشست‌های شب‌های تهران است که به همت خانه‌موزه شهید مدرس و گروه فرهنگی هنری چنارستون برگزار می‌شود. تولد طهران به مناسبت روز تهران با سخنرانی علی‌کرم همدانی، رضا شیرازیان و حمیدرضا حسینی در تاریخ ۱۶ مهرماه سال ۱۳۹۷ برگزار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *