تطور انسان نئاندرتال؛ بخش دوم

مروری بر سیر تطور فرهنگی انسان

دوران پارینه سنگی،‌ طولانی‌ترین دوره فرهنگی بشر است و بخش عمده تطور فرهنگی انسان در دوران پارینه سنگی اتفاق افتاده. دکتر جایز ابتدا برخی تصورات کلیشه‌ای که در مورد انسان دوره پارینه سنگی وجود دارد، مطرح می‌کند؛ مانند اینکه انسان‌های دوره پارینه سنگی غارنشینند، زندگی بسیار سختی دارند و همیشه مشغول شکار حیوانات هستند. در ادامه به ویژگی‌های فرهنگی دوره پارینه سنگی می‌پردازد.

سخنرانی پیش رو، بخش دوم نشست «تطور انسان نئاندرتال» است که در تاریخ ۱۰ اردیبهشت سال ۱۳۹۶ با همکاری مؤسسه ندای تاریخ در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شده است. بخش اول نشست را اینجا ببینید.

 

 

مژگان جایز

عضو هیأت علمی پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی، استادیار گروه پیش از تاریخ پژوهشکده باستان‌شناسی

پیوند به وبگاه

خانه اندیشمندان علوم انسانی

خانه اندیشمندان علوم انسانی در سال ۱۳۹۰ تأسیس شد. از آن زمان تاکنون با راه‌اندازی ۱۳ کارگروه زبان و ادبیات فارسی، فقه و مبانی حقوق، علوم قرآنی، تاریخ و باستان‌شناسی، علوم سیاسی، فلسفه و منطق، جغرافیا، تربیت بدنی، مدیریت، علوم اجتماعی، اقتصاد، حقوق، روان‌شناسی و علوم تربیتی تلاش کرده است محیط مناسبی را برای تعامل اندیشمندان علوم انسانی کشور فراهم نماید.

پیوند به وبگاه

موسسه ندای تاریخ

موسسه ندای تاریخ فعالیت خود را از مرداد سال ۱۳۹۳ آغاز کرده و به فعالیت‌های تخصصی در حوزه تاریخ می‌پردازد. این موسسه علاوه بر چاپ کتاب و نقشه‌های تاریخی، دوره‌های آموزشی و نشست‌های تخصصی تاریخی نیز برگزار می‌کند.

پیوند به وبگاه

نشست تطور انسان نئاندرتال

این نشست با سخنرانی حامد وحدتی‌نسب و مژگان جایز در تاریخ ۱۰ اردیبهشت سال ۱۳۹۶ با همکاری مؤسسه ندای تاریخ در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد. این برنامه با رونمایی از کتاب «انسان نئاندرتال» همراه بود.

  1. انجام پایان نامه گفت:

    سلام.ممنون از سایت مفید شما.

  2. ارسلان گفت:

    چرا بخش دوم این سخنرانی ویدیو ندارد اما بخش اول دارد؟

  3. اشکان گفت:

    اینم از عجایب روزگاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *