نقد و بررسي‌ كتاب‌ شرح‌ نظم‌الدر

از سلسله نشست‌های مرکز پژوهشی میراث مکتوب

کتاب شرح نظم‌الدر از آثار صائن‌الدین علی بن محمد ترکه اصفهانی به زبان فارسی است. این کتاب، شرح قصيده تائيه کبرای ابن فارض است. ابن فارض شاعر عارفی است که برخی او را در ادب هم‌نژاد حافظ دانسته‌اند.

کتاب شرح نظم‌الدر را اکرم جودی نعمتی تصحیح و مرکز پژوهشی میراث مکتوب منتشر کرده است. نشست پیش رو، به نقد و بررسی این کتاب و رونمایی از آن اختصاص دارد. این سخنرانی، سی و هشتمین نشست از سلسله نشست‌های مرکز پژوهشی میراث مکتوب است که در تاریخ ۲۱ آذرماه سال ۱۳۸۴ برگزار گردید.

 

 

اکرم جودی نعمتی

اکرم جودی نعمتی در سال ۱۳۳۷ در تهران به دنیا آمد. او دارای درجه دکتری در رشته زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران است. وی تحصیلات حوزوی نیز دارد.کتاب «شرح نظم‌الدر» به تصحیح جودی توسط انتشارات میراث مکتوب به چاپ رسیده است.

پرویز عباسی داکانی

پرویز عباسی داکانی در سال ۱۳۳۹ در تهران زاده شد. تحصیلات دانشگاهی را از دریافت فوق دیپلم فلسفه غرب از دانشگاه تهران آغاز کرد و پس از آن موفق به اخذ لیسانس الهیات، فوق لیسانس فلسفه اسلامی و نیز دکترای عرفان گردید. او شاعر، پژوهشگر و استاد دانشگاه است. آثار او شامل اشعار، تصحیح متون و پژوهش‌هایش می‌شود. «تصحیح گلشن راز شبستری» یکی از آثار اوست.

غلام‌رضا اعوانی

غلام‌رضا اعوانی در سال ۱۳۲۱ در سمنان به دنیا آمد. او استاد سابق گروه فلسفهٔ دانشگاه شهید بهشتی است. اعوانی همچنین چهرهٔ ماندگار سال ۱۳۸۲، عضو پیوستهٔ فرهنگستان علوم، رئیس انجمن حکمت و فلسفهٔ ایران و رئیس سابق مؤسسهٔ پژوهشی حکمت و فلسفهٔ ایران است.

نصرالله حکمت

نصرالله حکمت استاد گروه فلسفه دانشگاه شهید بهشتی است. او دارای تحصیلات حوزوی تا سطح خارج فقه و اصول و همچنین تحصیلات دانشگاهی در رشته فلسفه غرب است.

مرکز پژوهشی میراث مکتوب

مرکز پژوهشی میراث مکتوب در سال ۱۳۷۲ به قصد حمایت از کوشش‌های پژوهشگران و مصححان و احیا و انتشار مهم‌ترین آثار مکتوب فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی با نام «دفتر نشر میراث مکتوب» با کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأسیس شد. پس از یک دهه فعالیت، مؤسسه نخست به «مرکز نشر میراث مکتوب» و سپس در سال ۱۳۸۴ با دریافت مجوز سه گروه پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به «مرکز پژوهشی میراث مکتوب» تغییر نام داد و علاوه بر کار نشر به کار پژوهشی نیز روی آورد.

پیوند به وبگاه

نشست سی و هشتم از سلسله نشست‌های مرکز پژوهشی میراث مکتوب

سی و هشتمین نشست از سلسله نشست‌های مرکز پژوهشی میراث مکتوب به نقد و بررسي‌ كتاب‌ شرح‌نظم‌الدر اختصاص دارد. این نشست در تاریخ ۲۱ آذر سال ۱۳۸۴ برگزار گردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *