میراث مکتوب امامیه

از سلسله نشست‌های مرکز پژوهشی میراث مکتوب

این جلسه با سخنرانی دکتر اکبر ایرانی -مدیر عامل مرکز پژوهشی میراث مکتوب- آغاز می‌شود. پس از آن سخنرانان به بررسی آثار و اندیشه‌های علامه محمدباقر مجلسی می‌پردازند.

این نشست،سی و سومین نشست از سلسله نشست‌های مرکز پژوهشی میراث مکتوب است که در تاریخ ۳۱ مرداد ۱۳۸۴ برگزار گردید.

جویا جهانبخش

جویا جهانبخش در سال ۱۳۵۶ در اصفهان زاده شد. پس از پایان تحصیلات دبیرستان، در حوزه علميۀ اصفهان به درس و بحث پرداخت. وی در برخی طرح‌های پژوهشی و نگارشی چون تدوين «دانشنامه قرآن و قرآن‌پژوهي» مشاركت فعال داشته و در حوزه مطالعات ايرانی و اسلامی مقالات و رساله‌های فراوان به طبع رسانده است.

کتاب «راهنمای تصحیح متون» از جمله آثار اوست که توسط انتشارات میراث مکتوب چاپ شده است.

حسن طارمی راد

حسن طارمی راد متولد ۱۳۳۴ است. او پس از تحصیل در رشته مهندسی مکانیک دانشکده فنی دانشگاه تهران، به تحصیل در حوزه علمیه قم روی آورد. وی که از سال ۱۳۶۷ به عضویت در هیأت علمی بنیاد دایرةالمعارف اسلامی درآمد، پس از مدیریت گروه فقه و کلام، مدیر بخش مدخل‌گزینی، مدیر گروه تاریخ علم، و اکنون معاون علمی بنیاد دایرةالمعارف اسلامی (داشنامه جهان اسلام) است.

رسول جعفریان

رسول جعفریان در سال ۱۳۴۳ در خوراسگان اصفهان به دنیا آمد. پس از اتمام تحصیل به تدريس معارف اسلامی و تاريخ اسلام در دانشگاه‌های اصفهان و تهران مشغول گرديد. تأسيس کتابخانه اسلام و ايران در قم از جمله فعالیت‌های پژوهشی اوست.

برخی از متون تصحيح شده وی عبارتند از فرائد الفوائد: محمد زمان بن حکب علی تبريزی (نشر ميراث مکتوب، ۱۳۷۳)؛ فتوح الحرمين: يحيي لاري؛ ترجمه اناجيل اربعه: محمد باقر خاتون آبادی (نشر ميراث مکتوب، ۱۳۷۴)؛ نزهة الزاهد و نهزة العابد: مؤلفی ناشناخته (نشر ميراث مکتوب، ۱۳۷۶).

مهدی مهریزی

مهدی مهریزی در سال ۱۳۴۱ در مشهد به دنیا آمد. ابتدا وارد حوزه علمیه مشهد و سپس در سال ۱۳۵۸ وارد حوزه علميه قم شد و به مدت بيست سال در دروس فقه و اصول و فلسفه حضور يافت. مهریزی هم‌اکنون در دانشگاه به تدریس مشغول است.

مرکز پژوهشی میراث مکتوب

مرکز پژوهشی میراث مکتوب در سال ۱۳۷۲ به قصد حمایت از کوشش‌های پژوهشگران و مصححان و احیا و انتشار مهم‌ترین آثار مکتوب فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی با نام «دفتر نشر میراث مکتوب» با کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأسیس شد. پس از یک دهه فعالیت، مؤسسه نخست به «مرکز نشر میراث مکتوب» و سپس در سال ۱۳۸۴ با دریافت مجوز سه گروه پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به «مرکز پژوهشی میراث مکتوب» تغییر نام داد و علاوه بر کار نشر به کار پژوهشی نیز روی آورد.

پیوند به وبگاه

نشست سی و سوم از سلسله نشست‌های مرکز پژوهشی میراث مکتوب

سی و سومین نشست از سلسله نشست‌های مرکز پژوهشی میراث مکتوب به علامه محمدباقر مجلسی و میراث مکتوب امامیه اختصاص دارد. این نشست در تاریخ ۳۱ مردادماه سال ۱۳۸۴ برگزار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *