شاخص‌های هنر ایرانی در صنایع مستظرفه

تقسیمات و تناسبات هنرهای صناعی

موضوع این جلسه، ساختار هندسی، تقسیمات و تناسبات هنرهای صناعی است. همچنین در خصوص نقوش با خطوط صاف (مانند گره چینی)، نقوش با خطوط منحنی (مانند اسلیمی و ختایی)، نقوش انسانی، حیوانی و خوشنویسی توضیحاتی داده می‌شود.
احمد صدری -هنرمند و پژوهشگر هنرهای سنتی ایرانی- در این مجموعه نشست‌ها، هنرهای مستظرفه ایرانی را بررسی و ویژگی‌های مشترک آن‌ها را احصاء می‌کند.

این نشست که دومین جلسه از مجموعه نشست‌ «شاخص‌های هنر ایرانی در صنایع مستظرفه» است، در تاریخ ۸ بهمن ۱۳۹۸ توسط سایت چهارراه برگزار شد. جلسه اول آن را می‌توانید اینجا ببینید.

احمد صدری

احمد صدری، پژوهشگر موسیقی و نوازنده ساز سه‌تار، تنبور و دوتار است. او دوره کارشناسی را در رشته صنایع دستی دانشگاه هنر و دوره کارشناسی ارشد را در رشته پژوهش هنر با گرایش موسیقی در دانشگاه آزاد گذراند. وی دارای نشان درجه یک هنری است. صدری علاوه بر نگارش مقالات و کتاب‌هایی در زمینه موسیقی، تجربه‌های مختلفی هم در سمت‌های اجراییِ جشنواره‌ها و همایش‌های موسیقی دارد.

رزومه کامل احمد صدری را اینجا بخوانید.

پیوند به وبگاه

سایت چهارراه

سایت چهارراه با انگیزه‌های غیرتجاری به صورت مستقل و غیر تجاری تلاش دارد با فراهم آوردن ویدئوهایی با محتوای تخصصی و روشنگرانه، با پشتوانه‌ی علمی و دانشگاهی، نیاز جامعه‌ی تخصصی و علاقه‌مندان غیر دانشگاهی زمینه‌های مورد نظرش را پاسخ دهد.

پیوند به وبگاه

شاخص‌های هنر ایرانی در صنایع مستظرفه

این نشست‌ها با تدریس احمد صدری، از دی‌ماه ۱۳۹۸ برگزار شده‌اند. سایت چهارراه برگزارکننده این کارگاه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *