کاوش محوطه میمنتآباد بر اساس روش تحلیل سهبعدی ؛ بخش اول
درباره محوطه باستانی میمنتآباد
محوطه میمنتآباد در منطقه رباط کریم و در جنوب شرق روستای میمنتآباد یا میمونآباد قرار گرفته و شامل دو برآمدگی کوچک با وسعت تقریبی ۴ هکتار است. این محوطه با شواهدی از دوره روستانشینی جدید و آغاز شهرنشینی و با هدف بررسی تحولات پایانی دوره روستانشینی جدید و چگونگی انتقال به دوره آغاز شهرنشینی در پاییز سال ۱۳۹۰ توسط دکتر یوسفی کاوش شد.
در اردیبهشتماه ۱۳۹۱ به دعوت انجمن علمی باستانشناسی دانشگاه تهران نشستی در سه بخش پیرامون نتایج کاوش در این محوطه برگزار گردید. بخش اول، روششناسی تحلیل سهبعدی با سخنرانی دکتر یوسفی و بخش دوم مربوط به مطالعات سفال محوطه است که توسط آقای مجید ضیغمی از اعضای تیم کاوش ارائه میشود. بخش سوم نیز به پرسش و پاسخ اختصاص یافته است. فیلم حاضر به بخش اول این نشست اختصاص دارد.
از آقای شاهین آریامنش برای تهیه فیلم و ارسال آن برای «چهارراه» سپاسگزاریم.
روحالله یوسفی زشک
روحالله یوسفی دکترای باستانشناسی خود را از دانشگاه تهران در گرایش پیش از تاریخ در سال ۱۳۸۹ اخذ کرد. عنوان پایاننامه دکتری ایشان «پیدایش نهادهای پیشحکومتی در فلات مرکزی ایران؛ خانسالارهای آغاز ایلامی در تپه سفالین پیشوا» میباشد.
انجمن علمی باستانشناسی دانشگاه تهران
انجمن علمی باستانشناسی دانشگاه تهران فعالیت غیررسمی خود را از خرداد ۱۳۸۴ و فعالیت رسمی خود را با عنوان کانون علمی باستان شناسی از دیماه ۱۳۸۴ زیرنظر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران آغاز کرد. اين انجمن صرفاً علمی بوده و از مهمترين اهداف آن ارتقای سطح علمی دانشجويان باستانشناسی بهويژه دانشجويان دانشگاه تهران است.
کار خیلی خوبی رو شروع کردید. امیدوارم موفق باشید.
خیلی ممنون، امیدوارم؛ با پشتیبانی شما…
خیلی عالی بود