کاوش محوطه میمنتآباد بر اساس روش تحلیل سهبعدی ؛ بخش سوم
درباره محوطه باستانی میمنتآباد
فیلمی که میبینید، بخش سوم سخنرانی کاوش محوطه میمنتآباد است که به پرسش و پاسخ اختصاص دارد. بخش اول این سخنرانی را اینجا و بخش دوم را اینجا ببینید.

چهارراه پروژهای ناسودبر است.
ما را در ادامه این راه یاری کنید.

مجید ضیغمی
مجید ضیغمی دانشجوی باستانشناسی مقطع دکتری در دانشگاه بوعلی سینا همدان است. پایاننامه کارشناسی ارشد وی به موضوع طبقهبندی و مطالعه سفال دوره نوسنگی محوطه باستانی پوکردوال گرگان اختصاص دارد. ضیغمی تاکنون در چندین هیئت کاوش به عنوان سرپرست کارگاه، سفالشناس و معاون هیئت حضور داشته است. تپه چهارآرو در سیمره، محوطه میمنتآباد رباط کریم و محوطه چالتاسیان در پیشوا از آخرین فعالیتهای حفاری اوست.

انجمن علمی باستانشناسی دانشگاه تهران
انجمن علمی باستانشناسی دانشگاه تهران فعالیت غیررسمی خود را از خرداد ۱۳۸۴ و فعالیت رسمی خود را با عنوان کانون علمی باستان شناسی از دیماه ۱۳۸۴ زیرنظر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران آغاز کرد. اين انجمن صرفاً علمی بوده و از مهمترين اهداف آن ارتقای سطح علمی دانشجويان باستانشناسی بهويژه دانشجويان دانشگاه تهران است.